JUUL er i en helt egen klasse når det gjelder e-sigaretter. For noen år tilbake, var 50% av alle vape solgt i verden JUUL. På grunn av en del restriksjoner har dette tallet dalt, men populariteten og etterspørsel er der fortsatt.

JUUL i Norge

Før vi viser dere hva de fleste nordmenn kjøper i stedet for JUUL, må vi se på; hva er det som gjør JUUL så populært? 

juul norge

Det er noen egenskaper som gjør at JUUL skiller seg veldig fra tradisjonelle e-sigaretter. 

1. Mindre damp, men ikke på bekostning av hverken smak eller styrke

- Dette skyldes at væsken i JUUL Pods kommer i saltnic-varianten som sørger for bedre smak og bedre bevarelse av styrke i dampen

2. Mer brukervennlig

- Du trenger ikke sette vapen sammen, det er ingen coils og ingenting trenger påfyll.  Du lader JUULen , setter på din favoritt JUUL Pod, og trenger bare å begynne å trekke. Det er heller ingen påknapp.

3. Bedre for stealthvaping

- JUUL er utrolig liten og lett (ca 40 gram), og du kan fint gjemme e-sigaretten i hånden. Du gjør med andre ord ikke "så mye ut av deg" når du benytter deg av JUUL, noe en del nordmenn er redde for når det gjelder vaping.

4. Det er alt i alt bedre for røykeslutt

- En pod tilsvarer omtrent 20 røykpakker. Da er det veldig lett å kontrollere forbruket. JUUL ligner også mer på røyk enn andre tradisjonelle e-sigaretter.

 

Så, hva slags alternativ er det for nordmenn der ute?

Mange e-sigarett netbutikker reklamerer med "gode alternativer", men sannheten er at det er kun en type vape som kan måles med JUUL. 

ZIIP er det klart beste alternativet til JUUL og har alle egenskapene JUUL tilbyr.

ZIIP er et lukket pod-system som tilbyr drøssevis av smaker og inkluderer også gode styrker samt e-væske i nicsalt-varianten for den typiske JUUL-opplevelsen.

 

Du kan handle devicen fra oss, eller kjøpe device med pods som inneholder nikotin fra www.evaeske.no 

juul norge ziip

Prøv ZIIP starter kit fra 399,- 

 

×

Noen kjøpte nettopp Jemand kaufte vor kurzem ein

Handlevogn

×