E-sigaretter er et alternativ til ikke bare sigaretter, men også snus og andre tobakksvarianter. I følge CDC, skyldes hver femte død i USA bruk av tobakk. Den største forskjellen på e-sigaretter og vanlige sigaretter, er at elektriske sigaretter ikke inneholdet tjære, karbon monoxide, arsenikk, metanal og drøssevis av andre kreftfremkallende stoffer. Faktisk inneholder en e-sigarett INGEN farlige stoffer. Sannheten er : Vanlige sigaretter er avhengighetsskapende som følge av nikotin og det er ikke nikotinet som dreper, det er de tusenvis av andre farlige stoffene man må gjennom for å få nettopp nikotinet. E-sigaretter inneholder kun vann, smak og nikotin, det har også blitt populært å bruke elekstriske sigaretter uten nikotin.

Hvordan fungerer e-sigaretter?

En e-sigarett har tre hovedkomponenter: Batteriet er som regel den lengste delen av e-sigaretten. Atomizer er delen som varmer opp væsken ( e-liquid ) , som er den tredje komponenten. Når du innhalerer aktiveres atomizeren og varmer opp væsken til damp. E-liquid inneholder fire stoffer : nikotin, som kjennetegnes som «veldig trygg rus» (alkohol gjør ikke det). Propylene glycol, som er et harmløst stoff som også brukes i røykmaskiner til diskotek og teater. Vann, og naturelle smakstilsetninger. Dette er rene motsetningen til sigaretter som inneholder sidevis av ingredienser, for my til å liste her. Om du likevel vil gå igjennom dem kan du kikke på denne linken fra wikipedia.

Fordelene med e-sigaretter

Det du ser komme ut av e-sigaretter er ikke røyk, det er vanndamp. Et stoff som er luktfritt og alt annet enn helsefarlig. Du trenger ikke bekymre deg for at andre skal oppleve «passiv røyking». En e-sigarett er ren og gir ikke fra seg spor i luften som røyk eller aske. Det legger heller ikke igjen noen spor i lungene dine slik vanlige sigaretter gjør. Det finnes faktisk bare fordeler med å bruke e-sigaretter kontra vanlige sigaretter, e-sigaretter er designet for å gi den samme effekten som vanlig røyk, men uten å riskere helsen for det. Folk som tror at det ikke blir den samme «smaken», har ikke prøvd e-sigaretter. Det er nemlig enormt mye lettere å lage forskjellige smaker til elektriske sigaretter enn vanlige.

 

Hvem er e-sigaretter ment for?

Hvem som helst kan bruke e-sigaretter, men det er spesielt egnet til de som røyker/snuser i det vanlige.

Til dere som røyker / snuser i det vanlige : Det er INGEN som helst grunn til å ikke begynne med e-sigaretter-sigaretter helsemessig, det er også 10 ganger så billig å bruke som vanlige tobakkrøyk.

 

×

Noen kjøpte nettopp Jemand kaufte vor kurzem ein

Handlevogn

×