Vi er et etablert selskap som holder til i Norge. Vi består av flere personer som ironisk nok har vært aktive pådrivere til å innføre røykeloven i Norge. Grunnen til at vi startet Vapenorge er at vi mener e-sigaretter er det beste alternativet til vanlige sigaretter. Virkestoffet i elektriske sigaretter og vanlige sigaretter er nikotin. Problemet med vanlige sigaretter er alle de andre stoffene du må igjennom for å få nikotinet til kroppen. Vil du lese mer om dette kan du klikke på linken : Hvorfor e-sigaretter

Det er likevel verdt å merke seg at det er stor forskjell på e-sigaretter både når det gjelder sunnhet og kvalitet. Forskere mener at de beste e-sigarettene er flere hundre ganger sunnere enn vanlige sigaretter. Vi gjør vårt beste for å finne nettopp de beste og sunneste e-sigarettene som er ute på markedet og selge det til så lav pris som mulig. 

Vi har avtaler med selskaper som distribuerer de beste e-sigarettene og gir oss åpen informasjon om alt som befinner seg i produktene. Dermed kan du være trygg på at det ikke befinner seg noe mer i disse sigarettene enn det som er beskrevet.

Oganisasjonsnummer: 925 394 777

Spørmål? 

Kontakt oss på support@vapenorge.no

Eller 

Telefon : 27 54 46 92 

Adresse: Hans Ross' gate 3, 0172 OSLO

 https://vapenorge.no

×

Noen kjøpte nettopp Jemand kaufte vor kurzem ein

Handlevogn

×